6 Şubat 2017 Pazartesi

Tablete WhatsApp Nasıl Yüklenir

Tablete WhatsApp nasıl yüklenir ? Hücresel olarak Android tablete nasıl WhatsApp yükleneceğini konusunda gerekli işlemleri anlatacağız. Öncelikle Wi-Fi üzerinden tablet ile Google Play içinde WhatsApp arıyorsanız desteklenmediği için uygulamayı görmeniz mümkün olmayacak. Bu noktada apk dosyası olarak Google üzerinden araştırma yapabilir ve gerekli kurulum apk dosyasını indirebilirsiniz.

Apk Yüklemeden Önce Yapılması Gerekenler



  • İndirilen apk dosyası ilk olarak bilinmeyen kaynaklardan olacağı için yükleme engeline takılacaktır.

  • Bunu kaldırmak için ayarlar > güvenlik > cihaz yönetimine girerek, bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif etmek gerekiyor.




  • Yükleme sonrası cihaz güvenliği açısından bilinmeyen kaynaklardan dosya alımlarını tekrar engelleyin.


Yükleme sonrası telefon onayı sürecinde karşımıza çıkan numara onay işlemi için kullanmak istediğiniz numarayı yazın ve tamam diyin. Telefona gelen mesaj doğal olarak tablet tarafından algılanmayacağı için bu noktada bir kaç dakika beklemek gerekiyor. Bekleme işleminden sonra WhatsApp SMS ile doğrulama hatasının verdiğini ses ile doğrulamayı yapmanızı önerecek. Beni ara seçeneğine tıklayın ve telefona gelen aramaya cevap verin ve söylenen kodu tablete girin. Böylece tablet üzerinden WhatsApp onaylanmış olacak artık kullanabilirsiniz.

Bu yıl içinde yapılan WhatsApp Web'in piyasaya çıkması ile Android tablet kullananlar, tabletin Chrome tarayıcısı üzerinden mesajlaşma uygulamasını kolaylıkla kullanılabiliyor. Bunun için yapılması gereken tabletten web.whatsapp.com sitesine girerek karşımıza gelen kodu telefonumuzdaki WhatsApp menüsünde olan Web seçeneğine tarattığımzda Chrome üzerinden WhatsApp kullanmak mümkün oluyor.

[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder