26 Temmuz 2015 Pazar

Telefon Kamera Bağlantısı Yapılamıyor Hatası

Kamera-Baglantisi-Yapilamiyor-Hatasi

Android kullanıcılarının kameraya girerken karşılaşabileceği hatalardan "Kamera Bağlantısı Yapılamıyor" hatası için yazımızda çözüm yollarını anlattık. Kamera bağlantısı yapılamıyor hatası alıyorsanız aşağıdaki çözüm yollarını deneyerek hatanızı çözümleyebilirsiniz.

Nasıl Yapılır?


1. Sorun çoğunlukla kamera uygulamasının önbelleğini silince çözülmekte. Kamera uygulamasının önbelliğini silmeyi deneyin.

Ayarlar'a girip daha sonra Uygulamalar'a girin. Aşağıdan Tümü seçeneğine dokunun ve Kamera adlı uygulamayı bulun. Bulduktan sonra uygulamaya dokunun ve öncelikle "Durmaya Zorla" butonuna basalım. Daha sonra da "Önbelleği Temizle"ye basalım. Sorununuz büyük olasılık çözülecektir. Çözülmediyse diğer adımları denemeye devam edin.

2. Kamera uygulamasını açabilmek için telefonunuzda yeteri kadar alan bulunmayabilir. Önem içermeyen dosyalarınızı silerek uygulamaya girmeyi tekrar deneyin.

3. Yüklemiş olduğunuz bir uygulama Kamera uygulamasını açmanıza engel olabilir. Yüklü uygulamaları gözden geçirin şüphelendiğiniz bir uygulama var ise kaldırın.

4. İstemeden telefonunuzun ayarları ile oynamış olabilirsiniz. Düşünüp eğer yaptıysanız yaptığınız hatayı düzeltin.

5. Telefonunuzu yere düşürmüş, kameraya hasar vermiş olabilirsiniz. Yetkili servise götürerek probleminizi çözebilirsiniz.

6. Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Fabrika ayarlarına döndürmeden önce dosya ve uygulamalarınızı yedeklemeniz önerilir.

[tpsscode themes="theme2"]

5 yorum:

  1. İyi günler sayın çözüm buldum üyeleri ve forum ziyaretçileri konuyu hortlatmış gibi olacak ama bu sorunu son bir haftada 8 lg modelinde rastladım hepsinin tek tek çözümlerini anlatacağım

    lg g2 : yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra cihazınıza sıfırdan rom kurulumu yaparsanız sorun giderilecektir.

    lg g3 : cihaz darbeden dolayı boyle olmuştur ön kameranız arızalı servise götürürseniz sorunu halledeceklerdir

    lg g3 stylus : kesinlikle ön kameranın değişmesi gerek

    lg g4c : retrica ve ya başka bir yardımcı program kurun kamerayı orada birkez çalıştırın ve sorununuz hallolacaktır

    ben yukarıda yazdığım cihazlarda kesin sonuca söylediğim yönyemlerle ulaştım umarım sizede yardımcı olur

    YanıtlaSil
  2. tşk etmedin bi boka yaramadı bilginiz

    YanıtlaSil
  3. Thank you for sharing your wonderful experience, I found it really very helpful and interesting.
    These tips are to be kept in mind for sure while writing.
    Good one!

    YanıtlaSil
  4. LG G4 (Dosya yazma hatası sorunu)
    Arkadaşlar bende bu sorun kayıt yerini değiştirdiğimde düzeldi. Ayarlardan kaydetme yerini hafıza kartından telefonun kendi hafızasına geçiş yapınca düzeldi.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar LG L Bello kullanıyorum. Telefonumu servise verdim bi baska sebep yüzünden. Bi hafta sonra geldiğinde bi kez on kamerayı actim oldu ama sonrasında hicaçılmıyordu.Arka kamerada sorun yok ama on kamera kamera bağlantısı yok diyor. Ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil