16 Temmuz 2015 Perşembe

Android Paket Ayrıştırma Hatası ve Çözümü

paket-ayristirma-cozum

Android akıllı telefonlarınızda uygulama yüklerken "Paketi Ayrıştırmada Bir Sorun Var" hatası için bu yazımızda çözüm yöntemlerini sıraladık.

Cihazınıza uygulama kurarken aldığınız "There is a problem parsing the package" hatası yüklemek istediğiniz uygulamayı yükleyemediğiniz için canınızı sıkabilir. Bu hata birden fazla nedenden dolayı karşınıza çıkıyor olabilir. Aşağıda hataya sebep olabilecekleri sıraladık. Adımları uygulayarak Android Paket Ayrıştırma Hatası nı çözümleyebilirsiniz.

1. Yüklemek istediğiniz uygulama Android cihazınızın sürümü ile uyumlu olmayabilir. Uygulama ve cihazın Android sürümünü kontrol etmelisiniz.

Paket-ayristirma-hata2. İndirdiğiniz APK dosyasını tam indirememiş olabilirsiniz. Tekrar indirmeyi veya farklı bir kaynaktan indirmeyi deneyebilirsiniz.

3. Yukarıda verdiğimiz iki maddeyi uyguladığınız halde hala hatayı alıyorsanız Görev  Yöneticisi'nden arkaplanda açık olan uygulamaları kapatabilirsiniz.

4. Yüklemek istediğiniz oyun veya uygulamayı bilinmeyen kaynaklardan indirmek yerine Google Play Store'dan indirmeye özen göstermelisiniz. Bilinmeyen kaynaklardan indirdiğiniz uygulamalar güncel olmayan sürümlere sahip olmayabilir.

5. Yüklemek istediğiniz APK dosyasını bilgisayarınızdan indirmeyi deneyin. İndirdikten  sonra USB kablosu veya Bluetooth ile Android cihazınıza transfer edin.

Yukarıda Android Paket Ayrıştırma Hatası ve çözümü için hataya neden olabilecek  durumları sıraladık. Hâla bu sorun ile karşılaşıyorsanız aşağıdan yorum olarak bildirin.

[tpsscode themes="theme2"]

8 yorum:

  1. Güzl bilgi teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Baya yararlı konuya değişmişsiniz

    YanıtlaSil
  3. Admin hepsini denedim yine ayni sorun kafayi yiycem çöz şu sorunu gözünün yağinda balik kizartayim nolur çöz

    YanıtlaSil
  4. AndroidMeraklisi14 Aralık 2015 15:36

    Benim telefonumda minecraft 'ı indirdim.Çalışıyordu.Ertesi gün teli sifirladim apk yi indirdim ya pakedi ayristirmada sorun var diyor yada uygulama yuklenmedi diyor.

    YanıtlaSil
  5. Bende hic biRi yok COZUMLERDEN

    YanıtlaSil
  6. Tüm çözümlerinizi denedim ama hala olmadı ne yapmam gerek. Hala ayrıştırma hatası veriyor

    YanıtlaSil
  7. telefon sony xperia ve whatsapı indirmiyor. bu yüzden whatsap apk indiriyorum bu seferde paket ayrıştırma hatası diyor. whatsappı indirmek için ne yapmalıyım

    YanıtlaSil