31 Ocak 2017 Salı

Web Sayfasına Harita Ve Yol Tarifi Ekleme

Web sayfasına harita ve yol tarifi ekleme, Kurumsal ve alışveriş sitelerinde yer alan harita ve yol tarifi ulaşım açısından kullanıcılara oldukça yarar sağlamaktadır. Wikimapia desteğiyle kullanıcılara ücretsiz sunulan harita sistemi ile haritada belirlemiş olduğunuz yerin kodunu kişisel yada bireysel web sitelerine yerleştirebilirsiniz.

Wikimapia uydusu sayesinde google maps sistemindeki api özelliğini kullanmadan ve ücret ödemeden web sitelerine ücretsiz olarak harita ve yol tarifi uygulamasını sağlayabilirsiniz. Wikimapia uygulamasını web sitesine yerleştirmek istiyorsanız eğer tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları takip ederek verilen kodu sitenize yerleştirmeniz yeterli olacaktır.

Web sayfasına harita ve yol tarifi ekleme nasıl yapılır ?

  • http://wikimapia.org/  web site adresine bağlandıktan sonra ister elle yer tespiti yapabilir isterseniz bulunmuş olduğunuz yerin yer tespitini wikimapia harita uygulaması otomatik olarak yerinizi belirleyecektir.

  • Wikimapia web sitesinde üst tarafında yer alan Giriş butonuna tıkladıktan sonra aşağıda yer alan Kendi sayfanıza bu haritayı ekleyin linkine tıklıyoruz.




  • Yukarıda yer alan adımlar gerçekleştirildiğinde ekrana kodu belirecektir. İframe kodunu kopyalayarak web sitesinde belirlemiş olduğunuz alana belirlenen kodu yerleştiriniz.


 

[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder