10 Ağustos 2015 Pazartesi

Samsung Galaxy S6 Ana Ekran Ayarları

Samsung-Galaxy-S6-Ana-Ekran

Samsung'un amiral gemisi durumundaki Samsung Galaxy S6 akıllı telefonu oldukça iyi satış rakamları yakaladı. Ve satın alan kullanıcılar hâla telefonun özelliklerini tam olarak keşfedebilmiş değil. Ayarlar, kısayollar gibi birçok işlevler konusunda bilgisi bulunmayan Galaxy S6 kullanıcılarının sayısı da bir hayli fazla.

Birçok işleve sahip olan Samsung Galaxy S6, ana ekranda yer alan uygulama simgelerinin değiştirilebilme özelliğine sahip. Basit bir işlev gibi gözükse de ana ekranda görmek istediğiniz uygulama sayısını arttırabilmeyi sağlıyor.

Benzer şekilde Galaxy S6 Edge için de bulunan bu özellikler ile amiral geminizin kontrolü sizde olsun. İşinize yarayacak ana ekranda yer alan simge sayısını arttırma-azaltma özelliğinin nasıl yapıldığını aşağıdaki adımları uygulayarak öğrenebilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 Ana Ekrandaki Uygulamaların Sayısı Nasıl Değiştirilir?


1. Samsung Galaxy S6 ana ekranına gelelim.

2. Ana ekrandaki boş yere uzunca dokunalım. Karşımıza ayarlama seçenekleri gelene kadar dokunmalıyız.

3. Ve karşımıza dört seçenek gelecek. Duvar kağıtları, widgetlar, temalar ve grid. Ana ekrandaki uygulamaların sayısını arttırmak veya azaltmak için "Ekran Gridi"ne dokunalım.

[caption id="attachment_269" align="aligncenter" width="326"]Galaxy-S6-Ana-Ekran-1 Galaxy S6 Ekran Gridi[/caption]

4. 4x4, 4x5 ve 5x5 gibi pek çok grid seçeneği karşımıza çıkacak ve bunlardan herhangi birine dokunarak önizleme yapabilir, hem dikey hem de yatay olarak nasıl dizildiklerini görebilirsiniz.

[caption id="attachment_270" align="aligncenter" width="735"]Galaxy S6 grid seçenekleri.. Galaxy S6 grid seçenekleri..[/caption]

5. Olmasını istediğiniz grid seçeneğini seçtikten sonra aşağıda bulunan onaylama butonuna dokunalım. İşlem bu kadar!

Yukarıdaki adımları uygulayarak Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 Edge cihazlarımızın ana ekranındaki uygulama yerleşim planını değiştirebilir, ana ekrana eklemek isteyeceğimiz uygulamaların sayısını arttırabiliriz. Yukarıdakileri uyguladığınız hâlde hala bir problem ile karşılaşıyorsanız yorum olarak bildirebilir, sorununuza çözüm alabilirsiniz.

[tpsscode themes="theme2"]

3 yorum:

  1. Ekran görünümü degisti uygulamalarda daha büyük gözüküyor. Ayrıca ekrana ne kadar uzun bassamda screen grid açılmıyor. Widgete basipta çöpe atmak uygulaması da çalışmıyor. Ne yapmalıyım.

    YanıtlaSil
  2. scrive:Ciao, mi permetto di prenderti questo link perchè un’amica vegana aprirà presto un B&B ed è alla ricerca di ricette sfiziose per i suoi clienti, grazie e vado con l&u7c18;a2q#olina e lasciandoti i complimenti

    YanıtlaSil
  3. I am truly delighted to glance at this blog posts which includes plenty
    of valuable information, thanks for providing such information.

    YanıtlaSil