10 Ağustos 2015 Pazartesi

Android'te Videolar Nasıl Sıkıştırılır?

android-video-sikistirma

Android cihazlarınızda çektiğiniz videoları çevrenizdeki kişilere göndermek istediğinizde videonun oldukça yüksek boyutta olması muhtemelen sinir bozucudur.  Yazımızda anlatacağımız Android uygulaması ile video kalitesini düşürerek video boyutunun düşmesini sağlayacağız. Android video nasıl sıkıştırılır için aşağıdaki adımları uygulayın.

Android video nasıl sıkıştırılır için kullanacağımız Android uygulaması Video Compressor'dür. Video Compressor ile istediğimiz boyuta düşüreceğiz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sıkıştırılan videolara hiç bir logo, reklam eklemiyor. Gayet basit ve kullanışlı arayüze sahip uygulamada Android video nasıl sıkıştırılır anlatımı aşağıda.

Android video nasıl sıkıştırılır ?


1. Öncelik buradan uygulamayı indirelim ve uygulamayı açalım ve Browse'a dokunarak sıkıştırmak istediğimiz videoyu seçelim.
2. Seçtikten sonra isteğe bağlı olarak "Output Name" kısmından video dönüştükten sonraki adını yazabilirsiniz. "Compressed File Size"dan da videoyu kaç MB'a sıkıştıracağınızı yazın.
3. Ardından "Convert" butonuna dokunalım ve sıkıştırma işlemini başlatalım.
4. Video sıkıştırma işlemi tamamlandıktan sonra isterseniz görüntü kalitesi ve boyutu tekrardan ayarlayabilirsiniz. Sıkıştırma işlemi bu kadar!

Video Compressor ile kolayca videolarımızı saniyeler içerisinde sıkıştırabilmemiz mümkün. Android video nasıl sıkıştırılır konusunda yapamadığınız, uygulama içerisinde yaşadığınız sorunları yorum olarak belirtebilirsiniz.

[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder