30 Ocak 2017 Pazartesi

Google Play Store Hatası Çözümü

Google Play Store’dan uygulama indirirken hata alıyor ve indirilen uygulama yada oyunlarda sıkıntı çıkıyorsa google play store hatası çözümü oldukça basit. Bir çok Android kullanıcısı Google Play Store‘da aldıkları hatalardan dolayı uygulama indirmekten sıkılmaya başladı. Genellikle depolama yetersiz, uygulama zaten yüklü, uygulama güncellenemiyor tazı hatalar alınıyor. Bu yazıda sizlere vereceğimiz basit yöntemlerle bu hataları en aza indirgeyebilirsiniz.

Android‘in resmi mağazası Play Store‘dan uygulama indirmeye veya uygulama güncellemeye çalışan kullanıcılar çeşitli hatalarla karşı karşıya kalabiliyor. Bu hataları almanızın ilk sebebi birden fazla Google hesabına sahip olmanızdır. Yani birden fazla Google hesabı kullanan kullanıcılar diğerlerine oranla daha fazla hatayla karşılaşır. Size önerimiz tek bir Google hesabı kullanmanızdır.


Google Play Store Hatası için



  •  Google Play Store’dan uygulama indirirken hata alıyorsanız ilk yapmanız gereken yöntem Google hesabınızdan aynı uygulama yüklüyse onu o hesaptan kaldırmak veya başka hesaba girerek sıfırdan kurmaya çalışabilirsiniz. Google Play Store’da seçenekler menüsünü açtıktan sonra diğer hesabınıza geçiş yapın. Ardından hata aldığınız uygulamayı kaldırın ve yeniden diğer hesabınıza geçiş yaparak uygulamayı yüklemeyi tekrar deneyin.



  •  Google Play Store’da alınan hataları çözmek için kullanılacak ikinci yöntem ise cihazınızın ayarlar menüsünden kablosuz ağlar seçeneğini bulmak ve “VPN”yi seçmek olsun. O bölümdeki VPN bilgilerinizi temizledikten sonra Google Play Store eski haline dönecek.



  • Google Play Store arama geçmişinizdeki bazı aramalardan dolayı sorunlar olabilir. Google Play Store’un seçenekler menüsünden “Ayarlar” bölümü andından“Yerel arama geçmişini temizle” linkine tıklayarak arama geçmişinizi silin.



  • Google Play Store hatalarını çözebilecek en önemli yöntemlerden biri de hesabınızı telefonunuz Ayarlar menüsünden “Hesaplar” seçeneğini seçmeniz ve Google Play Store’da kullandığınız hesabınızı silip tekrar yeniden eklemeniz oluyor.



  • Ayarlar Uygulamalar sekmesine gidin. Buradan Google Hizmetler’e girin ve verileri temizleyip, ve Google Play’i durdurmaya zorlayın. Aynı işlemi Google Play Store uygulamanızda da yapın.


Yukarıdaki yöntemleri çıkan tüm kod hatalarında deneyebilirsiniz.

[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder