6 Kasım 2016 Pazar

iOS 11 ile Gelecek Özellikler Nelerdir?

iOS 11'in yollarını gözlemeye başlayan Apple kullanıcıları ( içlerinde ben dahil olmak üzere ) , 11 ile gelecek özellikle merak ediyor. Apple geçtiğimiz aylarda iOS 10 sürümünü çıkardı. Ancak birçok Apple kullanıcısı bu güncellemelerden pekte memnun değildi. 5 Gün önce gelen yeni sürümle birlikte, kullanıcılar biraz daha memnun olabiliyor, bu karmaşık iOS 10'u çözümlemeye çalışıyordu. Ancak sürüm ne kadar güncellenirse güncellensin, kullanıcılar iOS 9 sürümünü özlemiş durumda.



 

 

iOS 11 ile Gelecek Özellikler Nelerdir? 



  • Telefona bakınca, sensör algılamasıyla gelecek olan "Always-on Display"

  • Night Shift Mod, led renk değişikliği

  • Daha çok özelleştirilebilen ana ekran

  • Güçlendirilmiş Siri desteği

  • Tek tuşla arkaplanı kapat özelliği

  • Hızlandırılmış mail özelliği

  • Daha az batarya yiyecek uygulama optimizesi


Tabii ki bunların tamamı bir dedikodu gibi görülse de, en son yapılan Apple tanıtımında buna ilişkin açıklamalar yapıldı. Gelecek yeni mod bizi ne kadar memnun edecek bilmiyoruz ancak, iOS 10'dan iyi olması dileğiyle.

Peki iOS 11 ne zaman geliyor?


2017 yılının Mayıs ayında Beta tanıtımıyla ortaya çıkıp hazırlanmış olacak. Telefonlara indirilebilir şekilde olması için birkaç ay daha beklememiz gerekecek. Yani tam olarak hazır olması için Eylül ayını beklememiz gerekebilir. iOS 11 özelliğinin tek bir kötü özelliği ise, iPhone 5'lerin tamamen kullanımının yavaşlaması, iPhone 6larda bile kasmalar yaratması olsa bile, iOS 11 ile gelecek özellikler değişmeyecek.

Daha çok bilgilendirme için basın toplantısı düzenleyecek olan Apple, kış aylarında tam olarak netleştirdikleri gelişimleri açıklayacaklarını bildirdi. Sizde takipte kalmak için sitemizi takip edebilirsiniz. Teknolojiyle kalın!

[tpsscode themes="theme2"]

 

0 Comments:

Yorum Gönder