21 Temmuz 2015 Salı

Apple Store'dan Randevu Nasıl Alınır?

apple-randevu

Apple yaklık 1.5 yıl önce Türkiye'de resmi Apple Store'u Zorlu Center Apple Store'u ve 7-8 ay sonra da Akasya AVM Apple Store'u açtı. Ve bu yazımızda da yurtdışındaki Apple Store'larda da bulunan randevu sisteminin işleyişini, internetten nasıl alınabileceğini anlatacağız.

İnternet üzerinden tıpkı MHRS Sağlık Sistemi gibi günü, saati ve Store'u seçerek Apple cihazımıza randevu alabileceğiz. Peki Apple Store'dan Randevu Nasıl Alınır? Adımları aşağıda anlattık.

1. Apple Store randevu alma işlemi için öncelikle Apple'ın randevu sayfasına buraya tıklayarak giriyoruz. Ve "Genius Bar Rezervasyonu Yaptırın" a tıklıyoruz.

2. Apple cihazınızı hangi mağazaya(Zorlu veya Akasya) götüreceğimizi ve Genius Bar seçeneğini seçiyoruz.

3. Daha sonra sol altta yer alan "Genius Bar Rezervasyonu Yapın" bağlantısına giriyoruz.

4. Karşımıza Apple kullanıcı giriş bölümü geliyor, bilgilerimizi girerek devam ediyoruz.

5. Hangi Apple cihazınızı randevuya getirmek istediğinizi seçeneklerden seçiyoruz.(Mac, iPhone, iPad, iPod)

6. Ve son olarak karşımıza hangi gün hangi saat geleceğimiz bölümü geliyor. Saati ve günü seçtikten sonra Sonraki'ye basarak işlemi tamamlıyoruz.

İpucu: Her gece saat 03:00'da randevular açılmaktadır. Randevu bulamadığınız taktirde 03:00'da sisteme girerek randevu seçebilirsiniz. Tabii ki illa gece 03:00'da alacağız diye bir şey yok. İstediğimiz saatte sisteme randevu var mı diye bakabilir var ise alabiliriz. Fakat sistem gerçekten yoğun, randevu almak isteyen kullanıcı çok fazla.

İpucu #2: Donanımhaber forumunda Apple Yardımlaşma Konusu var. Konudan daha önce randevu almış kişilerden randevuyu size vermesini isteyebilir veya sizin de aldığınız randevuyu takas edebileceğinizi söyleyebilirsiniz. Konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İpucu #2: Randevu alamayanlar için ikinci bir yöntem de şudur. Eğer mağazalara saat 10:00-11:00 arası giderseniz randevunuzun olmadığını söylerseniz oradaki bir personel işleminizi yapabiliyor

Yukarıdaki Apple Store'dan Randevu Nasıl Alınır? işlemi için verilen adımları uyguladığınız halde sorun yaşamakta iseniz aşağıdan yorum olarak bildirebilirsiniz.

[tpsscode themes="theme2"]

2 yorum:

  1. rendevu almak ısteyen arkadaşlar hergune ait rendvu var elımde almak ıstyen arkadaşlara yardımcı olunur face Atalay Akin Ekleyın yada msj atin...

    YanıtlaSil
  2. randevu almak ısteyen Arkadaşlar. face üzeri bana ulasabılrsınız... Atalay Akin hergune randevu mevcut.

    YanıtlaSil