10 Kasım 2016 Perşembe

Prisma Android Telefonlarınıza Yeni Buluş Fotoğraf Filtreleme Uygulaması


prisma-android-uygulamasi

Telefonlarınız da sürekli kullandığınız fotoğraf filtreleme uygulamalarına bir yenisi daha eklendi ; Prisma Android ! diğer uygulamalardan ayrılan yönlenleri ile artık bu programı tam sürümü ile Google Play hizmeti üzerinden indirebilirsiniz. Cozumbuldum.com’un sizler için araştırıp , yayınladığı bu uygulamayı doya doya kullanın.

Sizler için “Prisma nedir?“, “Prisma nasıl indirilir?” ve “Prisma nasıl kullanılır?” sorularının cevabını verdik. Bu soruların cevabını konumuzda detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Prisma nedir?


Prisma uygulaması ile fotoğraflarınızı yağlı boya ile çizilmiş gibi yapabilirsiniz.
Prisma, fotoğraflarınızı yapay zekay ile filtreleyebileceğiniz son günlerin popüler uygulamasıdır. Bu uygulamafotoğraflarınızı basit bir şekilde yağlı boyayla yapılmış tablolara veya sanat çalışmalarına dönüştürmeye çalışıyor. Bu kategoride bir sürü uygulama olmasına karşın Prisma, fotoğraflarınızın gerçek insanlar tarafından çizilmiş gibi görünmesini sağlayabiliyor. Bunu sağlamak için yapay zekasından yararlanıyor. Ve inanılmaz derecede başarı elde edebiliyor.

Prisma nasıl indirilir?


google-play-den-prisma-uygulamasini-indirme

Google Play Üzerinden Prisma Uygulamasını İndirme


Prisma uygulamasını indirmek için Google Play’e giriş yaparak Prisma diye arattığınızda bir sürü uygulama çıkıyor. Bu yüzden size Google Play indirme bağlantısını paylaşacağım ve ayrıa Prsima APK dosyasını paylaşacağım. Dilediğiniz bağlantıyı kullanarak güvenli bir şekilde bu uygulamayı indirebilirsiniz.
Prisma İndir (Google Play Store)

Prisma nasıl kullanılır?


prisma-uygulamasi-nasil-kullanilir

Android’de Prisma Uygulaması Nasıl Kullanılır
Işık ve filtre gibi bilindik efektler yerine sanatsal dokunuşları ile dikkat çeken Prisma uygulaması fotoğraflar üzerinde eşsiz dokunuşlar yapmaya imkan tanıyor. Ve bunun sonucunda etkileyici görseller meydana geliyor. Üstelik bu uygulamayı kullanmak ve oluşturduğunuz fotoğrafları Instagram, Facebook ve Messenger üzerinden paylaşmak oldukça basittir. Aşağıdaki adımları takip ederek dilediğiniz fotoğraf üzerinde istediğiniz efekti verebilirsiniz.

  •  İlk olarak verdiğimiz indirme bağlantılarında Prisma uygulamasını indirin.

  •  Daha sonra uygulamayı çalıştırın. Uygulamanın “Ayarlar” simgesine dokunun. Bu ekranda bir kaç ayarı değiştirmeniz gerekiyor.


Save orginal photos” yazan kısmın anahtarını açın. “Add watermark” yazan kısmın anahtarını kapatın. Değişiklikler bu kadardır.

Prisma Ayarlar Ekranı
Daha sonra uygulamaya bir fotoğraf ekleyin.

Prisma Uygulamasına Fotoğraf Ekleme
Aşağıda efektler meydana gelecektir. Bu efektlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ekranda parmağınızı sağa doğru kaydırdığınızda efektin yüzdesi artacak, sola doğru kaydırdığınızda ise azalacaktır.

Prisma Uygulamasında Fotoğrafa Efekt Ekleme
Düzenlediğiniz görseli paylaşmak için paylaş simgesine dokunun. İstediğiniz sosyal medya hesabınızı seçerek hızlı bir şekilde payalaşabilirsiniz.

Prisma Android için Sistem Gereksinimleri ve Uygulama Bilgileri

  •  Üretici: Prisma labs, inc.

  •  Boyut: 7 MB

  •  Lisans: Ücretsiz

  •  Dil desteği: İngilizce

  •  İşletim sistemi: Android

  •  Minumum sistem gereksinimi: Android 4.1 ve üzeri


[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder