25 Ekim 2016 Salı

Android Sistemlerde APK Nedir , Ne Amaçla Kullanılır ?

APK Nedir diye soracak olursanız APK dosyası ; Android sistemli telefonlarınız için bir uygulama , oyun , program vb. bir dosya olabilir. APK dosyaları telefonunuza indirerek APK nedir sorusuna hem cevap alacaksınız hemde sıraladığımız uygulamaları sahip  kullanabileceksiniz.APK uygulamalarını sadece Google Play’den değil internet üzerinden APK yayını yapan tüm sitelerden telefonunuza yükleyebilirsiniz.Cozumbuldum.com’un APK Nedir sizler için özenle yazıldı takipte kalın !

Android APK Dosyaları ile Nasıl Uygulama Yüklenir?


Android APK dosyaları ile uygulama yüklemek sandığınızdan çok daha basit. Bu işlem için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

  1. Öncelikle yüklemek istediğiniz uygulamanın APK dosyasını indirin (Çeşitli Android uygulamalarının APK dosyalarını sitemizdeki “Android APK İndir” kategorisinden bulabilirsiniz).

  2. İndirdiğiniz APK dosyasını yükleyebilmek için telefonunuzun ya da tabletinizin Android Ayarlarına

  3. Security (Güvenlik)” ayarlarına geçiş yapın.

  4. Unknown Sources (Bilinmeyen Kaynaklar)” seçeneğini işaretleyin ve karşınıza gelecek onay penceresinde “Onay” butonuna dokunun (Bu ayarı işaretleyerekAPK dosyaları ile uygulama yüklemeye izin vermiş olursunuz).


allow-installation-of-apps-from-unknown-sources

 

Android APK ile uygulama yüklemeye izin verme



  1. İndirdiğiniz APK dosyasını bulun ve üzerine dokunun. Kurulum için sizden onay isteyen veuygulamanın istediği izinleri listeleyen bir pencere açılır. Bu penceredeki “Install” butonuna dokunarak kurulum işlemini başlatabilirsiniz (Güvenmediğiniz uygulamalar için bu izni vermeyin. Tabi bu durumda uygulama yüklenemeyecektir).

  2. Uygulamanın yüklenmesini bekleyin.

  3. İşlem bu kadar. Uygulamalarınız arasından yeni yüklediğiniz uygulamayı bularak kullanmaya başlayabilirsiniz.

  4. Takıldığınız bir yer ya da sormak istediğiniz bir soru olursa yorumlarınız ile bize ulaşabilirsiniz.


[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder