11 Ağustos 2015 Salı

XBOX One Oyunları Windows 10'da Nasıl Oynanır?

Xbox-One-PC-Oyun-Oynamak

Microsoft'un ilk Windows 10 duyurusunda belirttiği konulardan biri Microsft platformlarının Windows 10'da birleştirileceğiydi. Ve bu konu en çokta Xbox kullanıcılarına hitap ediyordu. Ve geçtiğimiz haftalarda kullanıcılara sunulan Windows 10 ile artık Xbox One oyunları PC'de oynanabiliyor. Stream özelliği ile Xbox One'ınız açıkken PC'nizde oyunları oynayabiliyorsunuz. Henüz klavye mouse desteği bulunmayan bu özelliği Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlarımızda nasıl kullanırız, Xbox One oyunları Windows 10'da nasıl oynanır yazımızda anlattık.

Xbox One Oyunları Windows 10'da Nasıl Oynanır?


1. Windows 10'da Xbox uygulamasını çalıştırıyoruz.

2. Xbox One konsolumuzu açıyoruz. Not: Xbox One ve bilgisayarınızın aynı ağa bağlı olması gerekmektedir.

3. Xbox uygulamasında sol alt tarafta yer alan "Bağlan" seçeneğine tıklıyoruz.

Xbox-PC-oyun-oynama

4. Xbox One ile bilgisayarın aynı ağa bağlı olduğu doğrulandıktan sonra Xbox One ve bilgisayar birbirine bağlanacaktır.

5. Xbox One kontrolörünü bilgisayarımıza takarak Xbox One oyunları stream özelliği ile bilgisayarımızda oynayabiliriz.  Ayrıca Oyun DVR özelliği ile YouTube'a oynarken kaydettiğiniz videoları yükleyebilirsiniz.

Xbox-Oyunlar-Windows-10

Yukarıda Xbox One oyunları Windows 10'da nasıl oynanır anlattık. Oyunları stream edememe konusunda bir sorun ile karşılaşıyorsanız yorum olarak bildirebilir, sorununuza tarafımızdan çözüm bulabilirsiniz.

[tpsscode themes="theme2"]

1 yorum:

  1. Good stuff, really superb. Because we can get more views through the site. So please keep update like this. The information you have posted is very useful. Thank you for nice and wonderful Information.

    YanıtlaSil