14 Ağustos 2015 Cuma

Android YouTube Videolarını Arkada Oynatma

Youtube-Arkada-Oynatma-Cover

Android'te YouTube videoları arka planda oynatamaması kullanıcıların şikayetçi olduğu durumlardan bir tanesi. Ve bu yazımızda da Android'te YouTube videolarını arkada oynatma nasıl yapılır basit bir yöntem kullanarak sizlere anlatacağız.

YouTube videolarını arkada oynatma yapabilmek için yardımcı bir uygulamaya ihtiyaç duyacağız. AudioPocket adlı uygulama ile kolay bir şekilde YouTube videolarını arkada oynatma yapabileceğiz.

Android'te YouTube Videolarını Arkada Oynatma


1. Öncelikle buraya tıklayarak AudioPocket adlı Android uygulamasını indirelim ve telefonumuza kuralım. Not: Uygulama Root'a gerek duymamaktadır.

Audiopocket

2. Daha sonra YouTube uygulamasına girelim ve arka planda oynatmak istediğimiz videoyu seçelim. Ardından videonun sağ üst kısmında bulunan "Paylaş"a dokunalım ve uygulamayı "AudioPocket" ile paylaşalım.

Youtube-Arkada-Oynatma

3. Ve artık videomuz arka planda aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere oynatılacaktır.

Youtube-Arkada-Oynatma-2

Yukarıda YouTube videolarını arkada oynatma nasıl yapılır bir uygulama yardımıyla çözmüş olduk. Cihazınızda çok yer kaplamayan bu Android uygulamasını cihazınıza yükleyerek YouTube videolarını arkada oynatma yapabilirsiniz. İşlem sırasında veya sonrasında bir problem ile karşılarsanız yorum olarak bildiriniz. Tarafımızdan çözüm yöntemleri size bildirilecektir.

[tpsscode themes="theme2"]

0 Comments:

Yorum Gönder