25 Temmuz 2015 Cumartesi

General Mobile 4G Android One Root Nasıl Atılır?

General-Mobile-4G-Root

Yakın zamanlarda satışa sunulan saf Android yani Google'ın belirli cihazlar için sunduğu Android One General Mobile 4G'de de yer alıyor. Android One'a sahip General Mobile 4G için bu yazımızda General Mobile 4G root nasıl atılır sizlere anlatacağız.

Root ile General Mobile 4G'nizi oyunlar, uygulamalar, donanım ve daha fazlası için tam olarak yetkilendirmeye ne dersiniz? Aşağıdaki General Mobile 4G root nasıl atılır adımlarını uygulayarak cihazınızı root'layın.

1. Öncelikle buraya tıklayarak root atmamızı sağlayacak olan programı bilgisayarımıza indiriyoruz ve kuruyoruz.

2. Telefonumuzda Menü'ye daha sonra Ayarlar'a ve son olarak Geliştirici Seçenekleri bölümüne girerek "USB Hata Ayıklama Modu"nu aktif ediyoruz.

3. General Mobile 4G telefonumuzu USB kablo aracılığıyla bilgisayarımıza bağlayalım.

4. Yüklemiş olduğumuz programı açalım ve "My Device" kısmından "One-click Root" kutucuğunu tikleyelim ve biraz bekleyelim.

5. Bekledikten sonra telefonumuzu yeniden başlatalım.

6. Artık General Mobile 4G root'lu bir şekilde karşımıza geliyor.

NOT: Root’lu cihazınızı garantiye göndermeyin. Çünkü cihazınız garanti dışı sayılacaktır. Servise gitmeden önce Unroot yapmanız gerekir.

Tavsiye: Diğer Android telefon ve tabletleriniz için Android Root Nasıl Yapılır konumuza gözatabilirsiniz.

Bu yazımızda General Mobile 4G root nasıl atılır, General Mobile 4G root atma gibi işlemleri detaylı şekilde  anlattık. Yukarıdaki adımları uyguladığınız hâlde hala General Mobile Android One root yapma konusunda bir problem yaşıyorsanız aşağıdan yorum olarak bildirin. Size uygun çözümler üreterek sorununuzu çözebiliriz.

[tpsscode themes="theme2"]

2 yorum:

  1. 1 saattir getting root access diyor ne zaman bitecek bu ??!!

    YanıtlaSil
  2. sittin sene root etmiyor. General Mobile 4G 7.1.1

    YanıtlaSil